Online eten bestellen

Online pizza bestellen is één van de gemakkelijkste dingen die je kan doen op het internet. Een paar kliks en eventjes later wordt er bij je thuis een ovenwarme pizza geleverd. Het enige wat je daar voor moet doen is de website van Kingslize Pizza openen en je bestelling samenstellen.

Je kan altijd en overal online eten bestellen. Kingslize Pizza is dus altijd bij de hand als de nood voor pizza roept. Op tablet, smartphone of laptop, we zijn altijd bereikbaar. Je kan dus online eten bestellen als je zelf nog onderweg bent naar huis van een vermoeiende of late werkdag. Een pizza die tegelijkertijd aankomt als jij thuiskomt? De droom is realiteit geworden!

Afhalen of thuis bezorgen

Nadat je de bestelling hebt opgesteld en je betaaloptie hebt gekozen, is er nog één keuze die je moet maken: je eten afhalen of je eten laten bezorgen? Indien je nog in de buurt moet zijn, kan je altijd langskomen.

Toch liever zin om even te bekomen van je vermoeiende werkdag of studiedag? Dan bezorgen we je bestelling graag voor je. We leveren met plezier en een glimlach je heerlijk warme pizza bij je thuis, want bij Kingslize Pizza is klant King.

Betaal veilig én gemakkelijk

Je online bestelling samengesteld? Voeg je boncode toe indien je een hebt en klik daarna op ‘verder gaan’. Als je al eerder bij ons hebt besteld, moet je je even inloggen. Zo niet is het nodig om even een account aan te maken. Dat is zo gebeurd en komt ook van pas voor toekomstige promoties en je volgende online bestellingen.

Je krijgt verschillende betaalmogelijkheden. Je kan direct afrekenen, maar dat kan ook bij levering. Online afrekenen kan met Bancontact, Mister Cash of creditcard. Bij sommige opties is het nodig om je online bankingautomaat in huis te hebben. Maar natuurlijk bieden we ook de mogelijkheid om met cash te betalen bij aankomst van je bestelling.