Betaal makkelijk en veilig online | Contactloze levering aan huis | 7/7 open

De Kingslize Pizza actie voor De Warmste Week!

De Vlampizza

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij ook dit jaar deelnemen aan De Warmste Week.

Dit jaar hebben we gekozen om een project te ondersteunen van VZW Kadee.

VZW Kadee organiseert kampen voor maatschappelijk kwetsbare kinderen. Door de hogere zorgvraag en de nood aan 1-op-1 begeleiding is het voor maatschappelijk kwetsbare kinderen met een beperking niet mogelijk om mee te gaan op onze ‘gewone’ vakantiekampen, waardoor ze uit de boot vallen. We zouden voor deze doelgroep een vakantiekamp willen aanbieden, volledig aangepast aan de noden van deze kinderen. Zo kunnen ook zij genieten van een zorgeloze vakantie en onvergetelijke kampavonturen vertellen.

Kingslize Premium Pizza engageert zich om bij elke verkochte Vlampizza 30% van de omzet te schenken aan dit hartverwarmend project.

De Vlampizza is een creatie van creatieveling én sterrenchef Axel Colonna-Cesari van het sterrenrestaurant Centpourcent uit Mechelen. 
Axel is ondertussen een vaste waarde in het ontwerpen van verrukkelijke creaties met een hart voor goede doelen. 
Inspiratie voor het ontstaan van de pittige Vlampizza is tot stand gekomen door het thema van het vlam logo van De Warmste Week.

Voor deze pittige creatie heeft hij gekozen voor ons Classic pizzadeeg met een basis van ons Kingslize Premium tomatensaus op smaak gebracht met Tabasco®.
Als toppings wordt de Vlampizza belegd met smeuïge mozzarella, rode ui, een paprikamix, pepperoni en venkelzaad.
Afwerken doen we met gekonfijte citroen, limoenolie en een kruidige mediterrane chermoula.

Geniet van deze heerlijke Vlampizza en steun dit hartverwarmend project!

*Deze bijzondere actie loopt van 24/11/2023 t.e.m. 24/12/2023.

📷 Hilde Colliers Hilde Colliers

Suggestie

De DuoTalia

De DuoTalia

Een out-of-the-box smaaksensatie in je pizzabox? ✅

Het beste dat de Italiaanse keuken heeft voortgebracht in 1, dat kan alleen maar smullen zijn!

Een originele creatie van creatieveling én sterrenchef Axel Colonna-Cesari van het sterrenrestaurant Centpourcent uit Mechelen.

Classic pizzadeeg dat belegd wordt met een bodem van heerlijke huisgemaakte smeuïge kaassaus, subtiel op smaak gebracht met foeliekruid.

Toppen doen we de DuoTalia met al dente Conchiglie rigate, stukjes gerookte bacon, heerlijk smeuïge mozzarella en geraspte cheddar.

Afwerken van de DuoTalia doen we met een kruidige mediterrane chermoula die ieders smaakpapillen doet rillen van plezier!

Salute!

Ontdek onze unieke samenwerking met sterrenchef Axel Colonna-Cesari in het GVA-artikel.
Jumping Mechelen 2023. Kom een kijkje nemen en bezoek onze foodstands! 🐎🍕
OVER ONS

DE PIZZABELEVING STEEDS OPNIEUW HERUITVINDEN

Al méér dan 15 jaar lang prikkelt Kingslize Premium Pizza de zintuigen van de pizzaliefhebbers dankzij ons uniek en uitmuntend concept dat we gedurende al deze jaren blijven heruitvinden.

Dit betekent dat we blijven verbeteren, investeren en onszelf inspireren om jullie steeds te kunnen verrassen met onze overheerlijke gerechten . We doen dit steeds met een welgemeende glimlach en zorgen ervoor dat al het lekkers snel en ovenwarm aan huis wordt geleverd.

ONLINE BESTELLEN EN LEVERING AAN HUIS

WIJ WERKEN DAGELIJKS AAN EEN DUURZAME TOEKOMST

Het bestellen bij Kingslize Premium Pizza kan zeer eenvoudig online via onze website of App. Gebruiksvriendelijk op elk moment en overal ons menu bekijken, online betalen en uw bestelling ovenwarm laten leveren.

Wist u trouwens dat Kingslize Premium Pizza op een ecologische manier levert? Wij hebben bijvoorbeeld onze eigen elektrische fietsen. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst!

HET KINGSLIZE PREMIUM PIZZA MENU

ONZE PIZZA’S WORDEN BEREID MET DAGVERSE INGREDIËNTEN

Het maken van een overheerlijke pizza begint bij het deeg. Of u nu kiest voor ons Vegan Ancient Grains, ons klassieke Kingslize Premium Pizza deeg of voor Glutenvrij? Ze worden elke dag opnieuw huisgemaakt met elk hun uniek recept om nadien gekneed te worden tot de bodem van uw pizza!

Eet u Vegan, Vegetarisch of kiest u graag zelf de toppings van uw pizza? Dan kan u op onze menu een variatie vinden van heerlijke pizza’s, verse pasta’s en seizoensgebonden salades.

DIRECT BESTELLEN?

Download onze app

De lekkere, dagverse Kingslize Premium Pizza's kan u ook bestellen via onze eigen Kingslize app.