Betaal makkelijk en veilig online | Gratis contactloze levering | 7/7 open

Warmste Week 2021

#DWW21

De Warmste Week kiest vanaf dit jaar voor een nieuwe aanpak en zet voortaan één maatschappelijk, actueel thema centraal: ‘Kunnen zijn wie je bent’.
Een thema dat sterk en breed leeft in de maatschappij, zeker bij jongeren. Uit een onderzoek van de VRT-studiedienst, bij jongeren tussen 16 en 24 jaar, blijkt dat 72% zich wil inzetten voor een wereld “waar iedereen de vrijheid heeft te zijn wie men is of wil zijn”. Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen. En daar willen we dit najaar heel Vlaanderen en Brussel warm voor maken.

🎥 Video credits: @VRT.be

Originele Tekst: Vrt De Warmste Week.

#DWW21

Dit zijn de #DWW21 jongeren.

Ze bedenken acties, komen op straat en verschijnen op je feed. Met maar één doel: ervoor kunnen zorgen dat iedereen kan zijn wie die is!

Bekijk HIER wie het zijn.

#DWW21

Kunnen zijn wie je bent.

Gloria Monserez, Kawtar Ehlalouch en Stéphan Tanganagba waren de eerste 3 ambassadeurs van #DWW21. Zij gingen deze zomer op zoek naar de #DWW21: geëngageerde jongeren tussen 16 en 24 jaar uit Vlaanderen of Brussel die samen met hen mee hun schouders onder het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’ willen zetten. Op die manier willen de 21 jongerenambassadeurs, samen met alle jongeren, het heft in handen nemen om de hele Vlaamse samenleving, jong én oud, in beweging te krijgen voor dit centraal thema van De Warmste Week.